Kategori: Fylletank

Fylletank #50: Farväl.

Ursprungligen utgivet 8 Oktober 2012

”I Fylletanks absolut sista avsnitt så diskuteras det allt ifrån att IKEA enbart kommer att sälja LED-lampor, Mysteriet på Greveholm (igen), att bränna pungen, skavsår i röv samt finne i röv och mycket, mycket, mycket mer!

Tack som fan för den här tiden och hoppas att vi snart ses igen,
Special Thanks:
@Kattve
@wernerfelix
FantomenK
Ljudkillen Harald
…tack även till alla andra som medverkat med att skicka mail och skrivit recensioner och rate:at och allt annat man kan göra.

//Anton, Carl och Larsson”

Share
Play

Fylletank #49: 35mm.

Ursprungligen utgivet 2 Oktober 2012

”Välkomna till ytterligare ett avsnitt av Fylletank Podcast! Det snackas vad som hänt i veckan, Samsungs reklam, IKEA i Saudi Arabien, Le Parkour-hjältar, de vanligaste fyrsiffriga koderna och en massa massa mer!”

Share
Play

Fylletank #48: @wernerfelix.

Ursprungligen utgivet 24 September

”I veckans avsnitt diskuterar vi bl.a. Zlatans borttappade kontokort, kvinnorösten i hissen, iPhone 5-eventet, iOS6 och massa massa annat gött!”

Share
Play

Fylletank #47: Ulmenkôtt.

Ursprungligen utgivet 12 September

”Vi är tillbaka med ännu ett avsnitt och vi diskuterar helgens händelser, hotellvistelser, karikatyrer av människoillustrationer och massa massa mer!”

Share
Play

Fylletank #46: Avståndsavsnittet.

Ursprungligen utgivet 6 September 2012

”I veckans avsnitt testar vi på att spela in ett avsnitt via Skype då Carl befann sig i Örebro under söndagen. Ursäkta för den eventuella dåliga ljudkvalitéten.
Mycket nöje!”

Share
Play

Fylletank #45: Thunder.

Ursprungligen utgivet 27 Augusti 2012

”I veckans avsnitt diskuterar vi parkeringsböter, paralympics, japanernas bajsmotorcykel, konspirationsteorier och mycket mycket mer. Mycket nöje!”

Share
Play

Fylletank #44: Aftonbladsbruden.

Ursprungligen utgivet 20 Augusti 2012

I veckans avsnitt diskuterar vi vad vi alla gjort de senaste två veckorna, skolsköterskor, skolstart, att förfalska id-kort och vi går igenom ett helt fenomenalt mail från våran allas Kattve!
Mycket nöje!”

Share
Play

Fylletank #43: Antisnigelmedlet.

Ursprungligen utgivet 14 Augusti 2012

”Efter lite mer än en hel veckas försening av avsnitt 43 så är det äntligen här! Lyssna och njut och förlåt för dröjsmålet!”

Share
Play

Fylletank #42: Sverigekartan.

Ursprungligen utgivet 31 Juli 2012

”I veckans avsnitt diskuterar vi lite lätt om OS, drar fram våran sprillans nya Sverigekarta och svarar på frågor från herr Felix Werner.”

Share
Play

Fylletank #41: TMNT.

Ursprungligen utgivet 24 Juli 2012

”I veckans avsnitt diskuterar vi om kommunikation inom podden, Fallens Dagar i Trollhättan, fulla döva, idioter till kunder, Batman-incidenten, den urdåliga Podcast-appen och en massa massa massa mer!
Mycket nöje listeners!”

Share
Play